Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ…

15 тра 2024

Герої не вмирають

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ…

????????????Завтра, 16 травня, в Ужгороді, о 13. 00, на набережній Незалежності біля пам’ятника жертвам Голодомору, прощатимуться із нетішинським Новітнім Українським Героєм Віктором Кущиком, 31-річним розвідником 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, який загинув на передній лінії фронту.

????????????Майбутній Воїн Небесного Війська після закінчення 1-ої нетішинської школи навчався в Севастопольському суднобудівельному училищі, проходив строкову службу в лавах ЗСУ. Після - служив у військовій частині Національної гвардії України, яка охороняє ХАЕС. Брав участь у бойових діях під час АТО. А потім підписав контракт з 128-ою окремою гірсько-штурмовою Закарпатською бригадою…

????????????З перших днів повномасштабної війни з російським агресором Віктор Кущик на передовій – позивний «Азіат». Він мав незламний дух, мужньо пережив важке поранення і знову повернувся на поле бою до своїх побратимів.

????????????Про відвагу героїчного Захисника свідчать його нагороди: ордени «За мужність» ІІ і ІІІ ступенів та відзнака 128-ої бригади «Срібний едельвейс».

???????? ????Нетішинська громада висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя.

????????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

????????????Герої не вмирають !

Виконавчий комітет