Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГЕРОЯМ СЛАВА! У НЕТІШИНІ ВШАНУВАЛИ УКРАЇНСЬКИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ

14 бер 2024

14 березня Україна відзначає День українського добровольця. День справжніх патріотів, людей, які свідомо, за покликом серця, у важкий для країни час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності Батьківщини.
Сьогодні, 14 березня, з метою вшанування мужності та героїзму захисників, свободи і незалежності України керівництво громади, представники міської військової адміністрації, Хмельницької АЕС, рятувальники, поліцейські, нацгвардійці, освітяни і молодь поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Вітчизни і до Алеї Пам’яті Героїв. 
Саме цього дня у 2014 році 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці, де почали підготовку до участі в боротьбі за територіальну цілісність України. Серед них були й нетішинці. Сьогодні добровольці знову на передовій повномасштабної війни. Стоять на смерть заради перемоги над російським ворогом. 
Перший заступник міського голови Олена Хоменко у своїй промові зазначила, що українські добровольці і волонтери – це феномен нашого суспільства. Вони є прикладом для молодого покоління як символ нескореності та боротьби за справжню демократичну націю. 
Від імені громади Олена Хоменко висловила подяку і шану захисникам за мужність, героїзм та любов до рідної країни, та з впевненістю зауважила, що рішучість українських воїнів обов’язково принесе нашій Батьківщині бажану Перемогу.
Відділ з організаційних питань