Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

...ВІДКРИЮ КНИГУ, ПРОЧИТАЮ ПРО ГЕРОЯ І ПОМОЛЮСЯ ЗА НЬОГО

28 лют 2024

"...ВІДКРИЮ КНИГУ, ПРОЧИТАЮ ПРО ГЕРОЯ І ПОМОЛЮСЯ ЗА НЬОГО" 
У вівторок, 27 лютого, в Палаці культури відбулася презентація II тому книги «Зродились вони з великої Вкраїни», автором якої є знана нетішинка, публіцист, мисткиня Світлана Лелях- Бегутова.  
Персоналії її книги – Герої-Захисники російсько-української війни, гідні сини України, які віддали найцінніше – своє життя за наше щасливе майбутнє. Вони стали прикладом відданості свої справі і професіоналізму, жертовності, патріотизму та громадянського обов’язку. Окрім того, у цьому виданні задокументована діяльність творчої еліти Хмельниччини до якої увійшли чисельні благодійні акції на Рівненщині і Хмельниччині, Волині і Житомирщині. А також поезії, що проникають у саме серце,  до самої суті важливих речей і подій… 
Участь у заході взяли рідні загиблих Героїв Нетішинської міської територіальної громади, військові, заступник міського голови Василь Мисько, представники міської військової адміністрації, Хмельницької АЕС, очільники міст і сіл сусідніх регіонів, на території яких Світланою Лелях-Бегутовою разом з творчою групою було відкрито не один пам’ятний знак, меморіальні дошки воїнам-захисникам. 
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх воїнів-захисників, усіх тих, хто віддав своє життя у російсько-українській війні.  
Книгу пам’яті під час презентації вручили рідним наших земляків, загиблих Героїв. Про кожного з них можна прочитати на сторінках видання…Про кожного з них зобов’язані пам’ятати ми з вами…  
Цього дня на адресу авторки лунало багато теплів слів подяки від присутніх за любов до України, жагу до життя та закарбовані у її книгах сторінки пам’яті, закарбовані імена Героїв. 
У своєму виступі заступник міського голови Василь Мисько подякував мисткині за небайдужість до долі рідної країни, за важливу справу, яку вона продовжує з року в рік, за друковане видання, яке є своєрідним Меморіалом пам’яті людей.  
У свою чергу Світлана Лелях-Бегутова висловила слова подяки меценатам, підприємцям, усім, хто долучився до створення цього історичного довідника нашої нової історії, історії нашого краю, громади та її людей.  
Відділ з організаційних питань