Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

01 лют 2024

ВІДДІЛ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ

У відділі зареєстровано та розглянуто 403 заяв, з них видано: 21 містобудівну умову та обмеження для проектування об’єкта будівництва; 6 внесення змін до містобудівних умов та обмежень; 2 відмови у видачі містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва; 58 листів про те, що містобудівні умови та обмеження не надаються; 75 будівельних паспортів для забудови земельних ділянок; 11 відмов у видачі будівельних паспортів для забудови земельних ділянок; 18 паспортів прив’язки для провадження підприємницької діяльності; продовжено дію 17 паспортів прив’язки для провадження підприємницької діяльності; 176 наказів про присвоєння адрес; 17 витягів з містобудівної документації Нетішина, сіл Старий Кривин та Новий Кривин; 2 відзиви на адміністративні позови.

Підготовлено 6 проектів рішень на засідання виконавчого комітету та Програму ведення містобудівного кадастру у Нетішинській МТГ на 2023-2024 роки (затверджено рішенням 42 сесії міської ради від 24.11.2023 р.). У рамках її реалізації: виконано роботу «Оновлення геоінформаційної системи земельного кадастру Нетішинської МТГ» на суму 98549,00 грн (договір з ТОВ «МАГНЕТІКВАН МУНІЦИПАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ»)

Підготовлено Програму забезпечення містобудівною документацією міста Нетішина на 2023-2024 роки (затверджено рішенням 33 сесії міської ради від 10.02.2023 р.).

Проведено громадські слухання: врахування пропозицій громадськості у проєкті «Внесення змін до генерального плану м. Нетішин та плану зонування території м.Нетішин» (затверджено рішенням 39 сесії міської ради від 22 09 2023 р.); перейменовано вулицю у Нетішині (вулиця Василя Стуса) - рішення 34 сесії міської ради VIII скликання від 7 04. 2023 р.

ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОГО АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНОГО КОНТРОЛЮ

Основними завданнями відділу є здійснення, відповідно до закону, державного архітектурно-будівельного контролю, виконання дозвільних та реєстраційних функцій у сфері містобудівної діяльності в єдиному порталі державної електронної системи у сфері будівництва.

За рік відділом опрацьовано та зареєстровано 159 дозвільних документів, а саме: повідомлення про початок виконання будівельних робіт/про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт; повідомлення про початок виконання підготовчих робіт; дозволи на виконання будівельних робіт;

декларації про готовність до експлуатації об’єкта.

Введено в експлуатацію об’єктів будівництва загальною площею 69 610,68 кв.м. У тому числі: нежитлових об’єктів загальною площею 64 762,6 кв.м; садибних житлових будинків, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1), будівництво яких здійснювалося на підставі будівельного паспорта - загальною площею 7 168,68 кв.м, житлова площа становить 2 664,93 кв.м.

За зверненнями від фізичних чи юридичних осіб, відповідно до чинного законодавства, було проведено попередній їхній розгляд та позапланові перевірки. Проведено перевірки достовірності даних, що зазначають замовники будівництва у поданих до відділу документах.

Опрацьовувалися дані єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів, а також інших державних реєстрів.

(Далі буде).Зі звіту міського голови за 2023 рік