Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Зі звіту міського голови за 2023 рік

01 лют 2024

ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Підготовлено 267 проєктів та прийнято 251 рішення із земельних питань. Складено 7 протоколів комісії з розгляду земельних спорів щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, та додержання громадянами правил добросусідства на території громади.

Укладено 25 нових договорів оренди землі (з них - 6 за результатами земельних торгів у формі електронного аукціону) та 117 додаткових угод до договорів оренди земельних ділянок (припинення, поновлення, внесення змін).

За результатами проведених земельних торгів у формі електронного аукціону до бюджету громади надійшло 2 980 465,30 грн (з них: 2 675 345,3 грн - продаж права власності земельних ділянок; 305 120,00 грн - продаж права оренди земельних ділянок).

Внаслідок продажу земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна (земельна ділянка перебувала в оренді), до бюджету громади надійшло 1 434 113,00 тис. грн.

Постійно ведеться робота з орендарями земельних ділянок щодо вчасного поновлення договорів оренди, дотримання умов договорів, своєчасної сплати орендної плати.

Спільно з відділом правового забезпечення проводиться претензійно-позовна робота щодо недобросовісних орендарів земельних ділянок.

За результатами роботи комісій з обстеження зелених насаджень складено 43 акта обстеження та прийняті відповіді рішення виконавчого комітету.

ВІДДІЛ БЛАГОУСТРОЮ ТА ЖКГ

Розроблено проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу (АРВ) до нього «Про Правила додержання тиші в населених пунктах Нетішинської міської територіальної громади». Вони оприлюднені на офіційному сайті міської ради для отримання зауважень та пропозицій.

1 березня 2023 року укладено договори з переможцем конкурсу КП «ЖКО» про надання послуг з управління багатоквартирними будинками за адресами: Набережна, 1, 3, 5, 7 та Варшавська, 9.

Відділом видано 23 дозволи на порушення об’єктів благоустрою за поданими заявами, надано 6 відмов у видачі дозволу.

На 2024 рік заплановано підготовку проєкту регуляторного акта - положення про організацію на території міста Нетішина комунальних майданчиків для платного паркування транспортних засобів, відповідно до вимог чинного законодавства (на виконання рішення 39 сесії міської ради від 22.09. 2023 р.).

Комісією проведено комісійне обстеження об’єктів централізованого і нецентралізованого водопостачання та безпечності і якості питної води, яка подається населенню Нетішинської МТГ - складено відповідну довідку.

На поточний ремонт дорожнього покриття дороги між с. Старий Кривин та с. Новий Кривин залучено коштів сторонніх організацій у сумі 73,33 тис. грн.

Спільно з управлінням патрульної поліції в Хмельницькій області проведено комісійне обстеження вулиць Нетішина - відмічене утримання вулично-дорожньої мережі міста на високому рівні.

Опалювальний період 2022/2023 року на території Нетішинської МТГ пройшов стабільно. Проведено належну підготовку об’єктів житлово-комунальної сфери, соціальної сфери, дорожньо-мостового господарства до осінньо-зимового періоду 2023/2024 року. Опалювальний період 2023/2024 року розпочато своєчасно.

(Далі буде).