Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

09 січ 2024

Воїн-Захисник ДМИТРО ОЛЕКСЮК назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

????????????У середу,10 січня, об 11.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем – 33-річним нетішинцем, солдатом ДМИТРОМ ОЛЕКСЮКОМ, навідником кулеметного відділення стрілецького батальйону в/ч А1008. Він загинув 30 грудня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі н.п. Першотравневе Куп'янського району Харківської області.

????????????Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою. Траурний кортеж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання з Воїном.

????????????Після прощання траурний кортеж рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, де на розі між будинками №9 та території академічного ліцею відбудеться посадка людей в автобус до місця поховання Дмитра Олексюка - село Севрюки Антонінської територіальної громади Хмельницької області.

????????Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

????????????????10, 11 та 12 січня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба.

????????????У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет