Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

04 січ 2024

Воїн-Захисник ГЕННАДІЙ ВАКРІН назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

????????????У п’ятницю, 5 січня, об 11.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем – 37-річним нетішинцем, солдатом ГЕННАДІЄМ ВАКРІНИМ, водієм самохідного артилерійського взводу самохідного артилерійського дивізіону в/ч 4638. Під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, Воїн отримав поранення біля н.п. Бахмут Донецької області. 14 грудня він помер під час перебування на лікуванні в м. Ганновер (Німеччина).

????????????Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою. Траурний кортеж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання з Воїном.

????????????Після прощання траурний кортеж рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла.

????????????Віддати шану Воїну-Герою ГЕННАДІЮ ВАКРІНУ - обов’язок кожного з нас.

????????????5, 6 та 7 січня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба.

У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет