Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«ЦІНУВАТИ ЖИТТЯ»: У ХОЛІ ВИКОНКОМУ РОЗМІСТИЛИ ФОТОВИСТАВКУ, ЯКА НАГАДУЄ ПРО ГОЛОВНЕ

23 лют 2024

Фотовиставка, яка окрім художнього, має ще й актуальне суспільне звучання, відкрилася сьогодні у холі адмінбудівлі виконавчого комітету міської ради.
До другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну виконавчий комітет організував фотовиставку під назвою «Цінувати життя». Ідею радо підтримала місцева фотографиня Юлія Панасюк, яка й надала серію фото, героями яких є захисники з Нетішина, що бережуть наш спокій та їх стійкі родини (за згодою сімей).
Символічно, світлини розмістили на маскувальній сітці, що була сплетена турботливими руками нетішинок з підрозділу ГО «Жіночий батальйон». До 28 лютого усі бажаючі зможуть побачити на власні очі неймовірні фотографії та зазирнути в очі тих, хто надихає, тих, хто нагадує про головне: «Цінувати життя. Сьогодні. Завтра. Завжди».
Також біля експозиції розмістили військові трофеї з фронту, які міському голові та виконавчому комітету передали наші військові – це тубус від Джавеліна, розмальовані в патріотичному стилі гільзи.
В Україні триває війна, та, як би окупант не хотів понівечити нашу країну і наші життя, але нас не зламати. Закохані створюють сім’ї, народжують дітей і життя продовжується…
Віримо, що наші діти будуть жити у мирній, щасливій та сильній країні. Дякуємо нашим захисникам за можливість жити, працювати та допомагати! Разом до Перемоги!
Відділ з організаційних питань