Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«ПОДБАЙ ПРО СЕБЕ!»: ОТРИМАЙ БІЛЬШЕ ЧАСУ НА МАЙБУТНЄ 

07 бер 2024

Сьогодні, 7 березня, у нашій громаді пройшов виїзний профілактичний захід «Подбай про себе!», що був організований Хмельницьким обласним центром контролю та профілактики хвороб.  
Протягом декількох годин у холі палацу культури  усі бажаючі мали можливість отримати консультацію сімейних лікарів Центру ПМСД м. Нетішин та вузькопрофільних спеціалістів, зокрема, психолога, кардіолога, гінеколога. Окрім того, присутні могли безкоштовно перевірити кров на вміст глюкози, зміряти артеріальний тиск, виміряти індекс маси тіла, протестуватися на вірусні гепатити та ВІЛ, пройти електрокардіографію. Фахівці проводили безкоштовну вакцинацію для дорослих від дифтерії та правця. Обласна організація Червоного Хреста надавала усім охочим психологічну консультацію. 
Аби  визначити рівень обізнаності місцевих жителів щодо питань вакцинації та профілактики захворювань фахівці Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб на вулицях міста проводили анонімне опитування, а також інформаційно-роз’яснювальну роботу про здоровий спосіб життя та відмову від шкідливих звичок. 
Захід проведено в рамках проєкту, що ініційований Українським католицьким університетом «UCuniversity» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Бельгії.  
Відділ з організаційних питань