Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

07 тра 2024

????????????Воїн-Захисник ОЛЕКСАНДР РОВЕНЧУК назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

????????????У середу, 8 травня, о12.00, відбудеться прощання з Новітнім Українським Героєм, Небесним Лицарем 38-річним нетішинцем ОЛЕКСАНДРОМ РОВЕНЧУКОМ, підполковником, комендантом першої прикордонної комендатури швидкого реагування прикордонного загону Державної прикордонної служби. Він загинув 5 травня на передній лінії фронту від ворожої кулі в місті Вовчанськ Харківської області.

????????????Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою. Траурний кортеж рухатиметься зі сторони Славути до світлофора, проспектом Незалежності, проспектом Героїв України, до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання.

????????????Після прощання траурний кортеж рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, до будинку №8 на провулку Миру, де проживав Воїн-Захисник, далі - до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону.

Віддати шану Воїну-Герою ОЛЕКСАНДРУ РОВЕНЧУКУ - обов’язок кожного з нас.

????????????8, 9 та 10 травня на території Нетішинської МТГ оголошується триденна жалоба.

????????????У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

????????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет