Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

18 кві 2024

Герої не вмирають

ГРОМАДО, СХИЛІМО ГОЛОВИ - ГЕРОЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

????????Воїн-Захисник ЮРІЙ КАЛЬЧЕНКО назавжди повертається до своїх рідних. На щиті…

????????????У п’ятницю, 19 квітня, о 12.00, відбудеться прощання з Небесним Лицарем - 51-річним нетішинцем, ЮРІЄМ КАЛЬЧЕНКОМ, старшим сержантом, водієм штурмового відділення штурмової роти в/ч А4640. Він загинув майже 9 місяців тому, 23 липня 2023 року, на передній лінії фронту під час виконання бойового завдання при зіткненні з ворогом поблизу Роботине Пологівського району Запорізької області.

????????????Просимо громаду не бути байдужою і зустріти Героя з державною символікою. Траурний кортеж рухатиметься до світлофора, проспектом Незалежності, до будинку №1 на вулиці Набережна (гуртожиток), де проживав ЮРІЙ КАЛЬЧЕНКО. Потім – проспектом Незалежності, проспектом Героїв України, до площі перед будівлею виконкому, де відбудеться прощання.

????????????Після прощання траурний кортеж рухатиметься проспектом Героїв України, проспектом Незалежності, до Собору архістратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де відбудеться чин похорону.

????????????Віддати шану Воїну-Герою - обов’язок кожного з нас.

????????????19, 20 та 21 квітня на території Нетішинської МТГ оголошується триденна жалоба.

У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

????????????Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Виконавчий комітет