Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЩИРІ ВІТАННЯЩИРІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

07 гру 2023

У затишній атмосфері, зі словами вдячності, грамотами та подарунками, сьогодні, 7 грудня, відзначали працівників виконавчого комітету Нетішинської міської ради. З нагоди Дня місцевого самоврядування міський голова Олександр Супрунюк адресував щирі слова подяки усім, хто щодня працює на розвиток і комфорт нашої громади і рідної країни.

За сумлінну та наполегливу працю Подякою Національного агентства України з питань державної служби і Грамотою Хмельницької обласної ради була відзначена начальник відділу кадрової роботи виконкому міської ради Наталія Сахнюк. Також Грамотами Хмельницької обласної ради нагороджені начальник відділу з питань торгівлі та закупівель Наталія Корнійчук і головний спеціаліст Діана Вагнер.

Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради і подарунками з нагоди свята були відзначені: начальник служби у справах дітей Антоніна Карназей, головний спеціаліст (економіст) бюджетного відділу фінансового управління Тетяна Клочко, директор Фонду комунального майна міста Нетішина Надія Коваль, головний спеціаліст (економіст) відділу доходів фінансового управління Світлана Корнєєва, начальник фінансового управління Валентина Кравчук, прибиральник службових приміщень загального відділу Валентина Матвійчук, начальник управління культури Іван Михасик, заступник начальника-начальник бюджетного відділу Надія Панасюк, інспектор з військового обліку відділу з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Надія Польова, начальник відділу молоді та спорту Любов Рябчук, адміністратори відділу адміністративних послуг Катерина Штогрін та Людмила Скоробагатько, спеціаліст 2 категорії сектору оперативно-чергової служби відділу з питань цивільного захисту населення Наталія Спринь, начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор міста Марія Тульба, начальник відділу правового забезпечення Людмила Юрчук.

Олександр Супрунюк подякував усім, хто долучився до благодійного флешмобу «Ювілейний донат» та підтримав наших захисників.

Окрім того, керівництво підготувало для працівників виконкому смачний сюрприз та символічні подарунки, щоб хоч трохи додати приємних емоцій та гарного настрою у такий нелегкий для всіх час.

Сильна країна – сильна громада! Разом до Перемоги!

Відділ з організаційних питань