Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЩЕ ОДИН НЕТІШИНСЬКИЙ ВОЇН ПРИЄДНАВСЯ ДО НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

24 лип 2023

Війна, підло розпочата російським окупантом, продовжує приносити нестерпний біль і горе у наші родини й в громаду. Кривава війна цинічно забирає справжніх, мужніх та хоробрих Новітніх Героїв України, які до останнього подиху відстоюють незалежність та цілісність нашої Батьківщини.

Сьогодні, 24 липня, Нетішин знову в жалобі. "Плине кача…" тужливо линуло над містом... На жаль, ще один Герой, 36-річний Дмитро Гузовський, солдат 1 протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 3 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону в/ч А2120, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою з рашистами 13 червня біля н.п. Білогорівка Сєверодонецького району Луганської області. Загинув героїчною смертю на полі бою, відбиваючи натиск окупантів. Одягнувши білосніжні крила янгола, він став у ряди Небесної чоти, щоб з небесної висоти захищати рідну землю, дім, родину і весь український рід.

…На площі перед будівлею виконавчого комітету відбулося багатолюдне прощання з героєм. Пекельно щеміло в грудях… Люди не стримували сліз… Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі близьких та рідних Воїна.

Після прощання траурна процесія пройшлася центром міста до римо-католицького костелу Матері Божої Ченстоховської, де було відслужено чин похорону.

Царство Небесне Воїну! Нетішинська громада схиляє голови у скорботі та розділяє біль непоправної втрати, висловлюючи щирі співчуття родині Героя Дмитра Гузовського.

Світла та вічна пам'ять українським захисникам, які поклали своє життя за Україну, за звільнення її від російських загарбників.

Відділ з організаційних питань