Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ УЧНІ! Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника.

31 тра 2023

Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Впевнений, з початком навчального року ви мріяли про сьогоднішнє свято зовсім по-іншому. Ніколи, навіть у страшному сні, не могли собі уявити, що на заваді здійснення ваших мрій стане війна, що російський агресор відбере у вас це радісне свято…

Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, хвилювання перед контрольною чи екзаменом, таємниці шкільної дружби... Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам багато гарного, які зробили нас розумнішими.

Для випускників свято Останнього дзвінка відкриває нову сторінку життя – дорослого. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє". А від сьогодні вам самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов'язане з майбутнім нашої держави. Нині, коли Україна бореться з російським окупантом, ви прийматимете рішення з особливою відповідальністю.

Головне – будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Вірте в себе.

Щастя вам і удачі!

Олександр Супрунюк, міський голова