Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА!

19 бер 2023

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята.
Ваша клопітка праця починається в той час, коли більшість мешканців нашої громади ще не прокинулась, а завершується, коли більшість вже спить. Завдяки вашим старанням ми маємо у своїх оселях затишок, де є світло, тепло і вода, охайні та чисті озелені вулиці… Ми не замислюємося над тим, куди подіти пакети зі сміттям, хто підмітає міські вулиці, розчищає сніг, висаджує і поливає квіти, ремонтує дитячі гойдалки та приводить до ладу парки… Цей список звичних для нас справ можна продовжувати ще довго. А стоїте за усім цим ви – працівники житлово-комунального господарства.
Комунальні блага завжди були важливими. А надто у цей непростий час протистояння ворожій агресії людям приємно усвідомлювати, що є кому подбати про водопостачання і водовідведення, вивезення сміття та благоустрій громади.
Ви зробили і робите багато хороших справ. Впевнений, що ваші зусилля й надалі сприятимуть зростанню комфортності життя жителів нашої громади. Тож, хочу подякувати вам за невтомну працю й відданість своїй професії.
Бажаю вам і вашим родинам такої очікуваної Перемоги над ворогом, мирного неба над нашою Україною, міцного здоров'я, натхнення та добробуту.
Хай щедрою до вас буде доля та обминають життєві негаразди.
Олександр Супрунюк, міський голова