Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ!!

29 тра 2023

Повномасштабна збройна агресія російської федерації не лише завдає шкоди життю і здоров’ю населенню України, але й призводить до порушення майнових прав та інтересів громадян. Захист прав власності ускладнюється тим, що під час евакуації з районів ведення активних бойових дій, громадяни України доволі часто стикаються із тим, що документи, підтверджуючі право власності на нерухоме майно, можуть бути втрачені, викрадені, пошкоджені або знищені.

Виконання Закону №2923-ІХ «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України» покладено на органи місцевого самоврядування.

Просимо мешканців територіальної громади добровільно здійснити реєстрацію речових прав на нерухоме майно для об’єктів, право власності на які виникло до 2013 року. Для отримання відповідної послуги потрібно звернутися до центру надання адміністративних послуг (проспект Героїв України, 1).

Відділ містобудування та архітектури

Порядок_відновлення_документу.pdf