Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ШАНОВНА ГРОМАДО!

08 тра 2023

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. День 8 травня присвячений пам’яті понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу.

Ми пам’ятаємо тих, хто загинув на фронтах Другої світової війни в окопах, внаслідок бомбардувань, в партизанських загонах, побував у полоні, концтаборах чи зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

Змінюються покоління, але не змінюється наше ставлення до героїв війни – в глибокій шані та повазі ми схиляємо голови перед їхнею мужністю і відвагою.

Сьогодні, через 78 роки після перемоги над нацизмом, в центрі Європи знову війна. На нашу українську землю ступив чобіт російського окупанта. Мужньо та героїчно, як і у роки Другої світової війни наші батьки, діди та прадіди, нині бореться з агресором український народ за свою землю, за свою країну, за своє майбутнє. Любов до України, справжній патріотизм, безстрашність та мужність, витривалість та сила духу – риси характеру українців, які перебувають на полі бою, в окупації, в полоні, займаються волонтерством чи ведуть інформаційну війну з ворогом…

Ми пам’ятаємо про жертви та подвиги воїнів у Другій світовій війні. Ми твердо віримо в нашу перемогу сьогодні!

Олександр Супрунюк, міський голова