Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЧУТТЄВИМ БЛАГОДІЙНИМ КОНЦЕРТОМ ТА ЗІ СМАЧНИМ КУЛІШЕМ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА В СТАРОМУ КРИВИНІ

06 лис 2023

Старий Кривин – колоритне село, що має свої звичаї, традиції та улюблені свята. Особливим днем для нашої громади є День села, який мешканці чекають з нетерпінням. Однак, нині наші думки, серця та молитви з мужніми воїнами, які стоять за кожного з нас.
Сьогодні, 5 листопада, недільний день об'єднав односельчан та гостей на благодійному концерті з нагоди Дня села. Всі щось приносили з собою - овочі, закрутки, смаколики, які незабаром доставлять землякам-захисникам.
Міський голова Олександр Супрунюк спільно з керуючою справами виконкому Любов'ю Оцабрикою привітали громаду села зі святом. Олександр Супрунюк подякував усім, хто розвиває Старий Кривин та допомагає у наближенні нашої Перемоги.
За активну громадську позицію та сумлінну працю, Почесними грамотами виконавчого комітету та подарунками нагороджені активні мешканці: Тетяна Клубань, Володимир Махмет, Любов Молокотіна, а також солістка вокальної групи «Калина» КЗ «Старокривинський Будинок культури» Валентина Максимчук.
Зворушливі композиції, патріотичні танцювальні номери та чуттєві відео запалювали серця глядачів.
Традиційним стало нагородження старокривинців у різних номінаціях. Відтак, у номінації «Найстарший житель села» відзначено Палагею Самчук 1930 року народження, наймолодшою жителькою села стала Миланія Гончарук 2023 року народження. Крайнім громадянином, що зареєстрував місце проживанння в Старому Кривині став Олександр Апончук, нині мобілізований до лав ЗСУ.
З Днем села кривинців привітала й староста Світлана Ясенчук. Вона подякувала усім, хто у такий нелегкий для України час, плете маскувальні сітки, робе окопні свічки, готує смаколики військовим, долучається до благодійних акцій та побажала односельчанам миру над головою.
Цього ж дня усі бажаючі мали можливість скуштувати смачний куліш від місцевої господині Катерини Деми. Під час благодійного заходу було зібрано 5850 гривень, які додані волонтерам на купівлю тепловізора для земляка Дмитра Єгорова.
Рідна земля - місце сили, натхнення та здійснення мрій. Зараз наша земля зранена і зболена, та ми віримо у Перемогу, віримо у наших безстрашних захисників і всіма силами допомагаємо їм. Слава Україні! Слава незламним та нескореним людям!
Відділ з організаційних питань