Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У ХОРОБРИХ Є ТІЛЬКИ БЕЗСМЕРТЯ, СМЕРТІ У ХОРОБРИХ НЕ БУВАЄ!

29 вер 2023

Кожен загиблий Воїн - це шрам на душі кожного з нас…Сьогодні, 29 вересня, ще один нетішинський Герой навіки приєднався до Славетного Небесного Українського Війська.

…«Плине кача…» нову тужливо линула над містом… Схиливши голови, стоячи на колінах, зі сльозами на очах громада зустрічала Воїна-Героя 42-річного Віталія Лосінця, молодшого лейтенанта, командира стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, в/ч А 1556, який загинув під час мінометного обстрілу поблизу н.п. Жереб'янки Запорізької області. Російська куля обірвала ще одне життя нашого Героя. Клята війна продовжує забирати життя найкращих синів та доньок України

Страшна війна, яка триває нині, - пекуча рана, яка нестерпно болить чи не в кожній родині.

Чорні та криваві руки окупантів обірвали життя відважному сину України. Він поклав своє життя, звільняючи рідну землю від «руского міра», за свободу кожного з нас, за те, щоб небо над нашою рідною Україною було мирним і вільним.

Віталій Лосінець навіки буде взірцем мужності, патріотизму та нескореності. Важко впустити у нашу свідомість слова «назавжди», «ніколи»… Важко передати словами горе рідних, які втратили сина, чоловіка, батька, брата…Ні численна кількість квітів, ні звуки широковідомої тужливої лемківської пісні та воєнного маршу, жовто-блакитного стягу на труні не залікують їхні зранені серця…

У Соборі Ікони Божої Матері «Неопалима Купина» ПЦУ звершено чин похорону за загиблим Воїном.

У цей важкий час нетішинська громада приносить щирі співчуття близьким і рідним захисника, розділяє ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи його подвиг. Пам'ять про Віталія Лосінця вічно житиме в наших серцях.

Вічна шана та доземний уклін Новітньому Воїну!

Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у глибокій пошані перед світлою пам’яттю Героя.

Високу ціну ми платимо за нашу свободу і за нашу перемогу. Не забудемо! Не пробачимо!

Вічна та світла пам'ять мужньому Воїну!

Відділ з організаційних питань