Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У ЛІЦЕЯХ НЕТІШИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

31 тра 2023

Сьогодні, 31 травня, в 5-ти ліцеях Нетішинської МТГ відбулося свято Останнього дзвоника. Цьогоріч він востаннє пролунав для 276 випускників одинадцятикласників. Також 411 учнів громади закінчили 9-ий клас, 440 - 4-ий.

Свято в навчальних закладах проходило по-різному: родинне віче «Ми з України!» - в ліцеї №1; святкова лінійка, розваги, вікторини, конкурси, святковий квест, культпохід у кінотеатр та на роледром, вечірка в шкільному стилі та останній урок для випускників - в ліцеї №2, святкова лінійка, інтелектуально-розважальний квести, ігровий калейдоскоп, ігри – в ліцеї №3, урочисті лінійки та останній урок для випускників - у ліцеях №4 та N5.

Як відомо, рішенням двадцять 23 сесії міської ради VIII скликання від 27 травня 2022 року прийнято програму трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Нетішинської міської ради на 2022-2024 роки. В ній визначено, що на території нашої громади з 1 вересня 2023 року діятимуть 4 гімназії та 1 ліцей на базі Нетішинського ліцею №1. Відповідно 10-ті класи в наступному навчальному році набиратиме тільки ліцей №1.

У випускників, які бажають продовжити навчання у вищих навчальних закладах, попереду складання Національного мультипредметного тесту (НМТ).

Бажаємо всім учням приголомшливих літніх канікул. Випускникам відмінного старту на життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів!

Відділ з організаційних питань