Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У "ДИВО-ПАРКУ" ЗАНЕДБАНУ СПОРУДУ КОМУНАЛЬНИКИ ПЕРЕТВОРИЛИ НА ПРОСТІР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

06 жов 2023

????Старше покоління нетішинців добре знають це місце: літній танцювальний майданчик у сосняку за «Поділлям» (нині - у «Диво-парку» за «Нашим Краєм»). У свій час було улюблене місце відпочинку та знайомств для молоді, яка брала участь у будівництві Хмельницької АЕС та міста.

????З початку 90-х минулого століття танцмайданчик замовк та спустошив… Нікому не було до нього діла. Занедбана споруда поступово отримала недобру славу. Стала місцем, де збиралися любителі оковитої, інколи слугувала за громадську вбиральню…

????Привести до ладу територію, відремонтувати споруду дружно наприкінці літа взялися працівники КП «Комфорт» (підприємство обслуговує «Диво-парк»). Працювали всі: озеленювачі і прибиральники, зварювальники і столяри, трактористи і водії. На ремонтні роботи не було витрачено ні копійки.

????«Зібрали залишки цементу, шпаклівки, клею, фарби, дощок, металевих профілів… Самі проектували, шпалювали, мурували, фарбували, майстрували… Працювали майже місяць. Так в «Диво-парку» з’явилась ще одна локація. Розташовані поряд камери відеоспостереження - це своєрідний стимул культурного відпочинку», - розповідає директор підприємства Марія Власюк.

????Як показав час, нова локація вже має своїх поціновувачів.

Відділ з організаційних питань