Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У ВИПАДКУ НЕБЕЗПЕКИ СКОРИСТАЙТЕСЬ КНОПКОЮ «ТЕРМІНОВИЙ ВИКЛИК ПОЛІЦІЇ»

01 тра 2023

Кнопка «Терміновий виклик поліції» - соціальний проєкт Департаменту поліції охорони, який віднедавна запрацював в Україні. Він спрямований на профілактику

правопорушень, негайне реагування на події та злочини, гарантування безпеки громадянам на всій території країни,.

Її встановлюють у громадських місцях, аби кожен мав вільний доступ.

Місце знаходження кнопок позначено жовто-синіми наліпками з написом «Терміновий виклик поліції». Після натискання кнопки наряд поліції охорони прибуде за лічені хвилини для встановлення всіх обставин та надання необхідної допомоги.

Працюють кнопки цілодобово в автономному режимі навіть під час повного блекауту.

У Нетішині кнопка «Терміновий виклик поліції» декілька днів тому встановлена праворуч від центрального входу будівлі торгового центру. Це стало можливим співпраці Поліції охорони м. Нетішина та адміністрації КП «Торговий центр».

Кнопка «Терміновий виклик поліції» не повинна перетворюватись у забавку для дітей та дорослих. Неподалік розташована камера відеоспостереження.

За завідомо неправдивий виклик спеціальних служб передбачена адміністративна відповідальність - накладення штрафу від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ст.183 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Відділ з організаційних питань