Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ТОБОЮ Я ПИШАЮСЬ І ГОРЖУСЬ…

23 сер 2023

23 серпня, напередодні Дня Незалежності України, ми вшановуємо один із трьох символів суверенітету нашої держави - Державний Прапор України. В ньому відображена славна багатовікова історія України, сповнена сторінками мужності та героїзму часи важких випробувань і великих звершень.

Сьогодні на площі перед адмінбудівлею виконкому відбулися урочисті. Право підняти Державний прапор України було надано випускникам Нетішинського академічного ліцею Петру Венгерцю та Валерії Баталовій.

Зі словами вітань до присутніх звернулись секретар міської ради Іван Романюк та генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра.

Хвилиною мовчання нетішинці вшанували пам'ять всіх наших співвітчизників, хто загинув від рук російських окупантів.

Ми ніколи не забудемо імена 42-ох мешканців нашої територіальної громади, які віддали своє життя за Україну в російсько-українській війні. Їхню пам'ять вшанували на Алеї Пам’яті Героїв…

Представниками міської влади, на чолі з секретарем міської ради Іваном Романюком, ВП ХАЕС, на чолі з генеральним директором Андрієм Козюрою, ДСНС, військовими, правоохоронцями та містянами покладено квіти до центрального флагштоку на розі проспекту Незалежності та вулиці Будівельників.

Урочисто було піднято державний прапор і в Старому Кривині. Таке почесне право було надано юним волонтерам Софії Ясенчук, Альбіні Чаховській та Іллі Чаховському.

Відділ з організаційних питань