Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СТОП-АВТОХАМСТВО: НЕ ПАРКУЙТЕ АВТО НА ГАЗОНАХ

16 жов 2023

❗️У п’ятницю, 13 жовтня, під головуванням заступника міського голови Оксани Латишевої засідала адміністративна комісія при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. На розгляд комісії виносилось 17 справ про адміністративні правопорушення громадян, що мешкають на території громади.

❗️Дані акти були складені за ч.1 ст. 154 «Порушення правил утримання собак і котів», ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», ч. 2ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння», ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб».

Більшість розглянутих питань стосувалися водіїв, які залишають свої автомобілі на газонах та у інших недозволених місцях, чим порушують Правила дорожнього руху і Правила благоустрою на території громади.

❗️За результатами розгляду справ членами комісії прийняті відповідні рішення. Зокрема, 13 правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 1 – надане попередження, а також 2 адміністративні справи закриті та 1 перенесена на наступне засідання.

Відділ з організаційних питань