Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СПОЧАТКУ РЯСНО ПОМАЛЮВАЛИ, А ПОТІМ… СТАРАННО ПОМИЛИ ТА ПОФАРБУВАЛИ

11 тра 2023

Пам’ятаєте, ще в лютому ми розповідали про те, як у Диво-парку невідомими були пошкоджені та розмальовані казкові скульптури. Серед інших, особливо від того «художнього розпису», постраждала тоді скульптура казкової Гарбузової карети. Нині ж вона як новенька. Її помили та пофарбували ті, хто в свій час так старанно розмалювали, а непоборне бажання вандалів спаплюжити красу, напевно, надовго залишиться в їхній пам’яті. Цього разу перемогла небайдужість нетішинців та система відеоспостереження, яка встановлена в парку.. .

????…Директором КП «Комфорт» Марією Власюк було подано заяву до місцевої поліції про «знущання» вандалів над казковими фігурами. Реакція поліцейських не забарилася. Писаками виявились учениці 1 та 2 ліцеїв 13-ти та 14-ти років.

????Маму однієї з них притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виховання доньки. Щодо іншої, то вона перебуває під наглядом тітки, а мама її – за кордоном.

????Юні «художниці» пообіцяли, що більше ніколи не зроблять подібного та разом з мамою і тіткою добровільно погодились витерти всі надписи, зроблені ними, пофарбувати Гарбузову карету.

????Просимо батьків звернути особливу увагу на те, де відпочивають ваші діти. Щодо парку, то як відомо, там встановлені відеокамери на всій його території.

????Поважайте чужу працю, бережіть навколишню красу ! Гарного вам відпочинку !

Відділ з організаційних питань