Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РІШЕННЯ ПРИЙНЯТІ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

23 лют 2023

Сьогодні, 23 лютого, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 13 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Рішенням виконкому взято до відома звіти про виконання фінансових планів за 2022 рік КП «Комфорт» та КП «Торговий центр», а роботу підприємств визнано задовільною.

Затверджено склад та положення про робочу групу з розроблення програми комплексного відновлення території Нетішинської МТГ. Підготувати проект програми та забезпечити надходження і узагальнення пропозицій громадськості та підприємств доручено відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету

Утворено комісію з безоплатної передачі в господарське відання завершеного будівництва тротуару на вул. Привокзальна в Старому Кривині. У встановленому чинним законодавством порядку комісія повинна вжити заходів щодо передачі об’єкта від УКБ виконкому до КП «Благоустрій».

На виконання наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України рішенням виконкому утворено постійно діючу комісію зі встановлення факту отруєння бджіл, яка виконуватиме свої завдання відповідно до інструкції.

Серед прийнятих рішень: внесено зміни до складу постійної комісії із забезпечення реалізації житлових прав громадян та громадської комісії з житлових питань; затверджено порядок використання коштів бюджету громади для надання фінансової підтримки міським громадським організаціям; внесено зміни до порядку часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану та ін.

Для 45 мешканців Нетішинської МТГ рішенням виконкому надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань