Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РІШЕННЯ В ІНТЕРЕСАХ ГРОМАДИ

24 лис 2023

Сьогодні, у четвер, 23 листопада, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, на порядок денний якого було винесено 19 питань, що стосувались різних сфер діяльності міської територіальної громади.

Рішенням виконкому затверджено план діяльності виконавчого комітету Нетішинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік; утворено комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради та затверджено її склад; затверджено заходи з відзначення у громаді Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Внесено зміно до складу комісій, що діють при виконавчому комітеті: із забезпечення реалізації житлових прав громадян; з питань захисту прав дитини; з питань надання одноразової грошової допомоги.

Розглядались на засіданні виконкому питання, що стосувались житлових прав громадян: про передачу у власність громадян 2-ох житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності територіальної громади; зміна статусу кімнати в гуртожитку (проспект Незалежності, 10); про продовження громадянам терміну проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян; про квартирний облік.

Відповідно до попередніх актів обстежень прийнято рішення про видалення зелених насаджень на прибудинкових територіях та на території Нетішина, на території «Диво-парку», в районі буд. №4 на провулку Миру, в зоні санітарної охорони артезіанських свердловин ВП ХАЕС.

Для 15 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування

та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 7 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань