Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

01 тра 2023

Нетішинська міська територіальна громада продовжує активно допомагати Збройним силам України, закупляючи за кошти свого бюджету необхідну техніку. Тільки з початку нинішнього, 2023 року, за кошти бюджету громади закуплено 43 різного роду транспортних засобів (38 авто, 5 квадроциклів, 4 причепи до квадроциклів), 34 радіостанції та 8 тепловізорів.

Солідну допомогу у вигляді матеріально-технічного забезпечення було відправлено в суботу, 29 квітня, для 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила в/ч 0998: автобус Mercedes, автомобіль вантажний Міtsubishi, автомобіль Canter Toyota (вантажний бус), 4 квадроцикли з причепами, 2 тепловізійні прилади.

Більше 5 місяців 24 окрема механізована бригада перебуває в одній з найгарячішій точок фронту – Бахмутському напрямку. В її лавах воює чимало нетішинців.

«Щиро дякуємо Нетішинській територіальній громаді та її очільнику Олександру Супрунюку за постійну турботу про військових. Нетішинці молодці! Швидко та оперативно відреагували на наше звернення, і це не вперше. Міський голова добре розуміє потреби часу, де кожний день, час, хвилина чи секунда – це боротьба насмерть за нашу землю, за життя кожного її захисника. Таких громад, як нетішинська, які активно та постійно надають благодійну допомогу за рахунок своїх бюджетів, небагато. І це прикро. Бо люди трохи розслабились. Настав час, коли ми маємо «надути щоки» і перемогти ненависного ворога», - сказав Олександр Опришко, представник в/ч 0998.

Відділ з організаційних питань