Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПІСЛЯМОВА ДО СВЯТА МІСТА

18 вер 2023

Разом до перемоги

ПІСЛЯМОВА ДО СВЯТА МІСТА

????Відійшов в історію 39 -ий День народження нашого чудового, енергійного, молодого та світлого Нетішина. Всі заходи його святкування були благодійними.

????Цікава концертна програма, насичена різноплановими виступами творчих колективів та солістів Будинку дитячої творчості, Палацу культури та Школи мистецтв, не залишила байдужими всіх, хто прийшов на свято.

????А навколо площі в парку вирував великий ярмарок, де можна було придбати те, що душі заманеться: вироби декоративно-ужиткового мистецтва, «нескорені» вареники, інші всілякі традиційні українські домашні наїдки, різноманітні солодощі, мед, прохолодні напої… і навіть … традиційну українську шпундру. Страву зі свинини та буряка, яка згадується в знаменитій «Енеїді» Івана Котляревського. На ярмарку багато хто про її дізнався та скуштував вперше…

????На проведення благодійних святкових заходів з бюджету громади не витрачено ні копійки. Натомість загалом (волонтерськими штабами "Нескорені", допомоги ЗСУ м. Нетішин, "Жіночий батальйон", "Птахи перемоги", ВП ХАЕС, закладами освіти та культури) зібрано понад 215 тис. грн. Всі кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

????Участь у ярмарку брали волонтери з Рівненщини – привертав увагу козацький курінь, сільське подвір’я і різновид традиційних українських страв. Зібрані кошти, запевнили гості, теж обов'язково направлять на допомогу нашим захисникам в своєму регіоні.

????????Все буде Україна!

Відділ з організаційних питань