Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПІДТРИМАНО КЛОПОТАННЯ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ЛІЦЕЮ №2

25 тра 2023

Сьогодні, 25 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 18 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Рішенням виконкому погоджено ВП «Хмельницька АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» інвестиційну програму у сфері теплопостачання на період від 1 жовтня 2023 року до 30 вересня 2024 року. Заходами цієї програми передбачено виконання роботи з реконструкції аварійної ділянки теплових мереж.

Встановлено вартість послуг, які надаються КП «Торговий центр»: торгівля з прилавків, палаток, інших торгових місць - 10 грн за кв.м, торгівля продовольчою групою товарів у павільйонах - 3,20 грн (кв.м), торгівля промисловою групою товарів у павільйонах - 2,55 грн (кв.м), торгівля з тимчасових споруд - 1, 10 грн (кв.м), торгівля м’ясом сирим в павільйоні - 120 грн (пог.м).

Надано згоду ОСББ «Енергетиків 2/13» на улаштування кишені для тимчасової зупинки автомобілів на об’єкті благоустрою міста (в районі житлового будинку №2/13 на вул. Енергетиків).

Рішенням виконкому підтримано клопотання трудового колективу про представлення до присвоєння почесного звання «Заслужений вчитель України» Валентини Васільчук, вчителя географії Нетішинського ліцею №2 «за багаторічну сумлінну працю, значні успіхи у навчанні та вихованні учнівської молоді, високі трудові досягнення, професійну майстерність та вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі». До Хмельницької обласної військової адміністрації буде направлено звернення про внесення відповідного подання Президентові України.

Для 19 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування чи у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Серед прийнятих рішень: надано дозвіл на переведення садового будинку в Старому Кривині на праві приватної власності у житловий будинок; виключено з числа службових житлових приміщень квартиру на вул. Варшавська, 5; надано КП «ЖКО» дозвіл на перепланування жилих приміщень з метою покращення умов проживання; надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами терміном на 5 років; внесено зміни до попереднього рішення виконкому стосовно платних послуг КНП «СМСЧ м. Нетішин»; затверджено прогнозовану мережу 1-4, 5-9, 10-11 класів загальної середньої освіти Нетішинської МТГ на 2023-2024 н.р. та ін..

Відділ з організаційних питань