Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

18 сер 2023

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» виконавчий комітет Нетішинської міської ради формує склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради (далі – Рада) є консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

До складу Ради входять представники виконавчого комітету Нетішинської міської ради, внутрішньо переміщені особи, представники громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

заяви у довільній формі;

документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

документа про освіту (за наявності);

мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Пропозиції щодо включення до складу Ради подаються в управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради: в електронній формі - на електронну адресу 6826socnetishin@ukr.net, у паперовому вигляді – за адресою просп. Незалежності, 29, каб. №5.

Пропозиції приймаються до 23 серпня 2023 року включно.

За додатковою інформацією звертатися в управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради, моб. (098) 741-03-79.