Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРО СТВОРЕННЯ СУЧАСНОГО РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ГОВОРИЛИ У НЕТІШИНІ

18 вер 2023

????У пʼятницю, 15 вересня, вдруге у Нетішин завітала колишня військова медикиня, ветеранка, голова ГО "Захист - обʼєднання волонтерів" Катерина Луцик разом із командою та представниками з США.

????????Мета візиту - співпраця з керівництвом громади та адміністрацією КНП НМР "СМСЧ м. Нетішин" у напрямку створення на базі лікарні сучасного медичного центру для надання комплексної реабілітаційної допомоги військовослужбовцям.

????Під час зустрічі присутні обговорили комплекс послуг, який вже надається захисникам з різних куточків України у відділенні медичної реабілітації та фізіотерапії, на власні очі гості побачили, як працюють фахівці з пацієнтами. Розглядали питання відкриття ветеранського простору з сучасним реабілітаційним обладнанням за підтримки американських партнерів, створення відокремленого підрозділу, який працюватиме з родиною ветерана, залучення кейс-менеджера для комплексного підходу, супроводу військових та їх успішної реінтеграції.

????У ЗСУ налічують близько мільйона військовослужбовців. Усі вони – потенційні ветерани та ветеранки, які з травматичним досвідом повернуться до цивільного життя. Поки вони захищають нас там, ми повинні підготувати підґрунтя для їх повернення.

Відділ з організаційних питань