Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ДЕМОНТАЖ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК

11 тра 2023

Сьогодні, у четвер, 11 травня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 24 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності Нетішинської МТГ.

✅️Схвалено звіт про виконання бюджету громади за січень-березень 2023 року: по доходах у сумі 164 000273, 92 грн, по видатках – 149 200934, 11 грн.

✅️Прийнято рішення про демонтаж меморіальних дошок на території Нетішинської МТГ: на честь Героя Радянського Союзу Степана Дикалова на фасаді будівель на вул. Старонетішинська та в Старому Кривині; на честь першої в світі вулиці Володимира Висоцького, що на фасаді будівлі Василя Стуса.

✅️На засіданні виконкому прийнято рішення про ліквідацію 3 несанкціонованих смітєєзвалищ: в районі ГБК «Комфорт», на вулиці Промисловій та на «гречаному» полі поблизу дачного масиву. Також, відповідно до актів обстежень, на підставі рішення виконкому буде проведено видалення зелених насаджень вздовж вул. Енергетиків та поблизу буд. №20 на вул. Енергетиків.

✅️Так, серед інших, було прийнято декілька рішень, що стосувались житлових питань: зміна статусу кімнати в гуртожитку; продовження терміну проживання у житлових приміщеннях у гуртожитку з фонду житла для тимчасового проживання громадян; надання житлового приміщення в гуртожитку; передача у спільну сумісну власність житлового приміщення в гуртожитку, що належить до комунальної власності Нетішинської МТГ; надання громадянам житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання громадян та ін.

✅️Утворено організаційний комітет з відзначення в громаді Міжнародного дня захисту дітей, затверджено його склад, заходи та кошторис на їхнє проведення.

✅️Для 27 мешканців нашої громади надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань