Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому

29 сер 2023

ПРИЗНАЧЕНО СТИПЕНДІЇ

Сьогодні, 29 серпня під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Розглянуто 16 питань порядку денного, стосувались вони різних сфер діяльності територіальної громади.

Рішенням виконкому надано згоду КП «ЖКО» на улаштування кишені для тимчасової зупинки автомобілів на об’єкті благоустрою за кошти співвласників буд. № 23 на проспекті Незалежності.

Призначено стипендії для 30 обдарованих і талановитих дітей та молоді, перспективних спортсменів та для 30 стипендій Нетішинського міського голови і Нетішинської ради для фахівців галузей освіти, культури та спорту. Стипендії виплачуватимуться у 2023/2024 навчальному році - з1 вересня 2023 року по 31 травня 2024 року. Розмір її щомісячної виплати відповідно становить 500 та 800 грн.

Відповідно до рішення виконкому утворено організаційні комітети з підготовки та відзначення Дня міста та Дня фізичної культури і спорту. Затверджено їхні склади та плани заходів.

Утворено міську комісію з питань сприяння організації і проведення допризовної підготовки юнаків у 2023/2024 навчальному році та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей.

Прийнято рішення про видалення зелених насаджень на території Нетішина та Старого Кривина, відповідно до актів попередніх обстежень.

Для 22 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Декілька питань порядку денного стосувались захисту прав дітей: надано статус малолітній дитині, як дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надано неповнолітньому статус дитини, позбавленої батьківського піклування та направлено його до Плужненського ліцею Хмельницької області на повне державне утримання та ін.

Відділ з організаційних питань