Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРАЦЮЄМО! ВИСТОЇМО! ПЕРЕМОЖЕМО!

06 гру 2023

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави, Україну охопила нова потужна хвиля волонтерства. Українські волонтери – це рушійна сила та надійна підтримка для нашого війська на шляху до Перемоги.
Дорослі, діти, люди поважного віку, незалежно від професії і своїх можливостей дивують і вражають невтомністю, цілеспрямованістю та витримкою, віддають свій час, зусилля та серця, аби разом долати виклики війни.
Неймовірні люди живуть у Нетішинській міській територіальній громаді. Вони вміють об’єднувати зусилля і робити, здавалося б, нереальні речі – ставши надійним тилом для оборонців України.
5 грудня велика зала Палацу культури об’єднала людей з великим і щирим серцем, усіх, хто не стоїть осторонь чужих проблем, усіх, хто підтримує та допомагає українським бійцям у нелегкий для України час.
Хвилиною мовчання присутні розпочали захід, вшанувавши пам'ять тих, хто віддав свої життя за волю, незалежність і свободу України.
Зі словами вдячності цього вечора до присутніх звернувся секретар міської ради Іван Романюк. Він подякував волонтерам за небайдужість, силу волі, важливу та відповідальну місію, яка щодня наближає нас до Перемоги.
За активну волонтерську діяльність, вагомий внесок у підтримку військових та з нагоди свята Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради були нагороджені волонтери волонтерських штабів нашої громади.
Волонтери ГО «Жіночий батальйон» – Людмила Богдан, Віра Волощук, Лариса Іщук, Людмила Кліменчук, Антоніна Колесник, Наталія Корж, Любов Медведь, Юлія Нінічук, Світлана Обух, Ніна Рожкова.
Волонтери штабу «Птахи перемоги» – Людмила Гарна, Тетяна Калабська, Дмитро Ковальчук, Олександр Мацун, Тамара Палилюлько, Катерина Решетнік, Олександр Риштун, Наталія Свінціцька, Святослав Федорчук.
Волонтери штабу допомоги Збройним силам України міста Нетішин – Наталія Вєльдіна, Галина Данченко, Тетяна Пантелюк, Андрій Родя, Оксана Самойлюк, Марина Сторожук, Андрій Ткачук.
Волонтери штабу «Нескорені» – Наталія Матвійчук, Ярослав Петрук, Любов Рябчук, Валентина Склярук, Єлізавета Чайковська, Тетяна Янюк.
Волонтери Катерина Дема, Максим Ситник, Артем Ткачук, Петро Ткачук, творча група «Натхнення», команда «Окопні свічки міста Нетішин» та родина Пігич.
Від імені ГО «Жіночий батальйон» Іван Романюк вручив Подяки керівникам установ та закладів громади, які постійно підтримують та сприяють діяльності волонтерського штабу.
Зворушливі композиції, патріотичні танцювальні номери та чуттєві відео запалювали серця усіх присутніх.
Волонтерство – це не професія, і навіть не обов'язок, але за покликанням свого серця ці дивовижні люди знаходять у собі сили навіть у найскладніші для держави часи підтримувати тих, кому ще важче.
Ми часто не знаємо їхніх імен, але беззаперечно знаємо, що їх можна назвати люди-світлячки. Навіть в темряві видно їхні добрі серця, які наповнені любов’ю до інших.
Щира подяка усім, хто за покликом серця підтримує і допомагає. Це свято усіх небайдужих, світлих і чуйних людей. Єднаймося! Разом до Перемоги!
Відділ з організаційних питань