Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПОПРАЦЮВАЛИ КОНСТРУКТИВНО

25 тра 2023

У середу, 24 травня, відбулась 36 (позачергова) сесія Нетішинської міської ради VIII cкликання, на порядок денний якої було винесено розг 13 питань, переважна більшість їхня більшість – земельні.

Розпочали свою роботу депутати міської ради з хвилини мовчання –вшанували пам’ять військових та цивільного населення, які загинули чи померли від російської орди.

Рішенням міської ради управлінню капітального будівництва передано функції замовника реконструкції частини будівлі (підвальних приміщень) під протирадіаційне укриття ліцею №1( на будівництво будуть задіяні субвенційні кошти - з державного бюджету).

Відповідно до рішення міської ради внесено зміни до місцевої програми природоохоронних заходів на території Нетішинської МТГ на 2023-2025 роки: збільшено на 74,9 тис. грн заплановане фінансування на 2023 рік заходів програми, спрямованих на ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, збір та утилізацію безхазяйних відходів (загалом становитиме 124,9 тис. грн.).

Внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2023 рік. Серед іншого, виділено 432 тис. грн для КП «Благоустрій» (оплата праці для 5 додаткових штатних одиниць з 1 липня), 1 281 000 грн - для КНП «СМСЧ м. Нетішин» (стимулюючі виплати до Дня медичного працівника, 37 500 грн – для МШ «Нетішинська школа мистецтв» (придбання бака для сміття, навіса, велопарковки).

Депутати проголосували за включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них на конкурсних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) окремими лотами 2 земельні ділянки на вул. Промислова: площею 0,1488 га - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості; площею 0,0257 га – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Попередніми рішеннями міська рада затвердила проекти землеустрою щодо їхнього відведення.

Затверджено звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств площею 0,5525 га на вул. Промислова та включено її до переліку земельних ділянок для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

Міська рада своїм рішенням передала виконавчому комітету в постійне користування земельну ділянку площею 2, 9797 га, яка розташована на вул. Варшавська (поблизу пляжу).

Відділ з організаційних питань