Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПЛЕКАЙМО СВОЄ: У НЕТІШИНІ ЗМАГАЛИСЯ ЗНАВЦІ РІДНОЇ МОВИ

06 лис 2023

Днями у стінах гімназії «Ерудит» відбувся міський етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. 24 роки поспіль конкурс, заснований канадським меценатом українського походження Петром Яциком, переслідує благородну мету – виховати пошану до рідної мови, підвищити інтерес до її вивчення, засвідчити красу й неповторність української мови.
У міському етапі конкурсу взяли участь 94 учні 3-11 класів з 5 закладів загальної середньої освіти нашої громади. Як розповіла головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету міської ради Інна Бондарчук, аби здобути перемогу, учасникам необхідно було продемонструвати ґрунтовні знання з української мови, вміння висловлювати власні думки, довести, що вони справжні знавці рідного слова.
Усі завдання міського етапу конкурсу були підібрані фахівцями відповідно до освітніх програм. Кращі роботи учасників, які посіли перші місця у кожній віковій категорії, матимуть можливість представити Нетішинську міську територіальну громаду на обласному етапі конкурсу.
Побажаємо нашим учням та їх наставникам і надалі натхнення, віри у свої сили, впевненості у подальших конкурсних випробуваннях!
Відділ з організаційних питань