Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

11 лют 2023

????У четвер, 9 лютого, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 12 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.

????Рішенням виконкому схвалено проєкт внесення змін до бюджету громади на 2023 рік. Далі він буде винесений на розгляд міської ради.

????Внесено зміни до попереднього рішення виконкому «Про забезпечення пільгового проїзду окремих категорій громадян на міських, приміських автобусних маршрутах та залізничним транспортом»: затверджено порядок здійснення компенсаційних виплат перевізникам та склад комісії з визначення кількості пасажирів-пільговиків, перевезення яких здійснюється автомобільними перевізниками на міських та приміських маршрутах, і коефіцієнтів для компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

????Затверджено площі територій та зелених насаджень для обслуговування КП «Благоустрій». Так, станом на 1 січня 2023 року наявність зелених насаджень міста Нетішина становить: 545 464 кв. м (54,5 га) - загальна площа газонів, 5 688 дерев, 623 поодиноких кущі, 16 707 пог. м чагарників,7 778 кв. м – площа квітників, 97 квіткові вази.

????Два рішення виконкому стосувались видалення зелених насаджень, відповідно до актів обстежень: в районі буд. №4 на вул. Шевченка та на території, прилеглій до пам’ятника захисникам Вітчизни, що на вул. Перемоги.

????Виконавчим комітетом прийнято рішення про порушення клопотання перед Хмельницькою обласною військовою адміністрацією про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» двом жінкам - мешканці нашої громади та внутрішньо переміщеній особі, яка проживає в Нетішині. Кожна з них є матір’ю 5 дітей.

????Для 30 мешканців Нетішинської МТГ надано одноразову грошову на лікування, її розмір становить від 2 до 30 тис. грн.

Відділ з організаційних питань