Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО - РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

14 лип 2023

У четвер, 13 липня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 37 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Прийнято рішення про перерозподіл видатків бюджету громади на 2023 рік ( у межах загального обсягу бюджетних призначень).

Рішенням виконкому надано згоду: на улаштування кишені для тимчасової зупинки автомобілів поблизу буд. №26 на проспекті Незалежності за кошти співвласників будинку; підприємцю на улаштування тимчасової зупинки автомобілів та тротуарної доріжки за власні кошти на об’єкті благоустрою поблизу магазину «Жайвір» на вул. Василя Стуса; ОК «БК «АПАРТ ПРОСТІР» на улаштування тимчасового технологічного заїзду та виїзду до об’єкта нового будівництва на вул. Чорновола, 1 (за кошти підприємства) та на облаштування будівель і споруд системи інженерного захисту територій та елементів благоустрою на об’єкті благоустрою.

Прийнято рішення про безоплатну передачу: майна громади з балансу КП «Благоустрій» на баланс КП «Комфорт»; з балансу виконкому на баланс Фонду комунального майна м. Нетішина 3-ох квартир житлового фонду по вул. Варшавська, 3а.

Серед прийнятих рішень: визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині в ІІ кварталі 2023 року; встановлено плату за соціальне житло; продовжено громадянам термін проживання у житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання громадян; надано дозвіл на реєстрацію місця проживання у житловому приміщенні гуртожитку, що належить до комунальної власності; затверджено перелік квартир комунальної власності Нетішинської МТГ; передано у власність громадян 3 приміщення у гуртожитках, які використовуються на умовах найму та ін..

Декілька прийнятих рішень стосувались захисту прав дітей: про припинення опіки над малолітньою; надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу приватної квартири , право користування якою має неповнолітня; про визначення місця проживання малолітньої дитини та ін..

На лікування та у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем для 29 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу в розмірі від 3 до 10 тис. грн..

Відділ з організаційних питань