Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОЛЕКСАНДР СУПРУНЮК ПРЕДСТАВИВ НОВОПРИЗНАЧЕНОГО КЕРІВНИКА МІСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ 

18 жов 2023

13 жовтня Указом Президента України була утворена Нетішинська міська військова адміністрація. Це перша така структура не лише на Хмельниччині, але  й в усіх тилових областях.    
Сьогодні, 18 жовтня, міський голова Олександр Супрунюк представив новопризначеного голову військової адміністрації Григорія Олендру керівникам відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, комунальних підприємств та закладів громади.  
Під час зустрічі Григорій Олендра пояснив, що наразі тривають процеси укомплектування штату нової установи та узгоджувальні питання щодо розподілу повноважень між військовим та цивільним керівництвом. А також наголосив, що готовий до плідної співпраці і взаємодії з апаратом виконавчого комітету, спеціалістами в різних галузях. Про передачу всієї повноти влади лише до міської військової адміністрації – не йдеться. Усі бажаючі мали можливість поставити питання, які їх цікавлять та висловити свої думки з цього приводу.  
Варто зазначити, що головне завдання новоствореної адміністрації – попередити загрози, забезпечити оборону і безпеку. Адже на території Нетішинської громади розташований важливий стратегічний об'єкт енергетики. 
Відділ з організаційних питань