Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОБГОВОРИЛИ ШЛЯХИ ПІДТРИМКИ ТА СПІВПРАЦІ

20 лис 2023

Сьогодні, 20 листопада, відбулася спільна зустріч міського голови Олександра Супрунюка та працівників управління соціального захисту населення виконкому міської ради з членами ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО».
Нетішинець, учасник бойових дій, військовий Дмитро пішов до війська з перших днів повномасштабного вторгнення, після отримання професійної травми, відкрив у місті волонтерську автомайстерню і разом з небайдужими нетішинцями безкоштовно займаються ремонтом та обслуговуванням машин для потреб Збройних сил України. За час роботи на ветеранському автосервісі своїми силами вже полагодили більше 30 автомобілів, місцеві підприємці допомагали волонтерам коштами.
Під час зустрічі присутні обговорили шляхи соціальної підтримки військовослужбовців та учасників бойових дій через місцеві програми, співпрацю ветеранів з Нетішинським відділом Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості щодо отримання грантів для створення власної справи, розвитку бізнесу та перенавчання. Нині волонтери потребують й фінансової підтримки на придбання необхідного обладнання, матеріалів, комплектуючих для оперативної та якісної роботи автомайстерні.
Зазначимо, що 17 листопада міський голова Олександр Супрунюк разом з начальником міської військової адміністрації Григорієм Олендрою відвідали волонтерський автосервіс, на власні очі вони побачили як працюють майстри, дізнались головні запити волонтерів.
Наближення Перемоги – обов’язок кожного, і кожна справа – важлива й формує єдиний пазл, який сьогодні так потрібен нашій країні.
Все буде Україна!
Відділ з організаційних питань