Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НОВООБРАНІ ДЕПУТАТИ ПРИЙНЯЛИ ПРИСЯГУ

27 лис 2023

У п’ятницю, 24 листопада, відбулося 42 пленарне засідання Нетішинської міської ради VIII скликання.

Уже традиційно свою роботу міська рада розпочала з хвилини мовчання - данини пам’яті за жертвами російсько-української війни.

Перед початком розгляду порядку денного про роботу Нетішинського відділу поліції Славутського ВП ГУНП в Хмельницькій області за 10 місяців 2023 року прозвітував начальник Андрій Кондратюк. Його виступ - відповідь на депутатський запит Сергія Почебули (Самопоміч).

Міська рада визнала повноваження депутатів Валентини Кузьмінчук та Оксани Максимюк (ввійшли до складу фракції «Самопоміч» замість депутатів Наталії Коваль та Вадима Омельчука, повноваження яких раніше було припинено достроково).

Валентина Кузьмінчук є головою правління ОСББ «Незалежності19», а Оксана Максимюк - завідуюча жіночою консультацією КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин».

Підтримано депутатський запит Олени Матросової («Самопоміч») щодо проведення аудиту в КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» у зв’язку зі зміною керівника підприємства.

На пленарному засіданні депутати проголосували за внесення змін до місцевих програм: профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю; соціальної підтримки захисників державного суверенітету та незалежності України і членів їхніх сімей; розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я; благоустрою; природоохоронних заходів та ін. Також затверджено місцеві програми: національного спротиву; ведення містобудівного кадастру; питна вода; розвитку пасажирських перевезень та ін.

Затверджено фінансові плани комунальних підприємств на 2024 рік: «Центр ПМСД», «Благоустрій», «Комфорт». Разом з тим, депутати не проголосували за фінансові плани «Торгового центру» та «Агенції місцевого розвитку».

Міською радою погоджено ТДВ «Модем» проектування траси проходження волоконно-оптичної лінії зв’язку в межах Нетішинської МТГ за умови письмового погодження з власниками (фізичними та юридичними особами) та землекористувачами тих земельних ділянок, на яких пропонується прокладання волоконно-оптичної лінії зв’язку.

Що стосується блоку земельних питань (їх налічувалось 43), то, здебільшого, рішення приймались без обговорення (попередньо були детально опрацьовані постійною профільною депутатською комісією). Питання стосувались затвердження технічної документації громадянам, поновлення договорів оренди земельних ділянок, передачі в оренду земельних ділянок під будівлями і спорудами та ін..

Відділ з організаційних питань