Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИНСЬКІЙ ШКОЛІ МИСТЕЦТВ – 40!

24 лис 2023

«Все минає, а музика вічна!», - це вкотре доводить колектив Нетішинської школи мистецтв , який цьогоріч відзначає поважний ювілей. 40 років тому з’явилась альма-матер (музична школа) для всіх шанувальників музичного мистецтва, а у вересні - вперше люб’язно відкрила двері для своїх вихованців.

За ці роки заклад став справжнім центром музичного просвітництва, він пишається своїми учнями, випускниками та викладачами, багато імен яких добре відомі не тільки в рідному місті, а й далеко за його межами. З метою надання кращого зрозуміння та осягнення матеріалу тут використовуються тільки найсучасніші методи навчання, є всі можливості для того, щоб кожна дитина мала змогу знайти свій стиль, власний творчий шлях, своє місце для творчості та розвитку своїх здібностей.

Розділити радість свята з творчим колективом та юними вихованцями МШ «Нетішинська школа мистецтв» 23 листопада прийшло чимало гостей - поціновувачів мистецтва. Щиро вітали ювілярів Олександр Супрунюк, міський голова, Ольга Філіпова, помічник народного депутата України Олени Копанчук, Іван Михасик начальник управління культури, Богдан Шмигельський та Альвіна Шестак заступники генерального директора ВП ХАЕС.

Багато було сказано теплих та щирих слів, багато було відзнак та подарунків, бурхливих оплесків…

З нагоди 40-річного ювілею за наполегливу і самовіддану працю, професійну майстерність, високі досягнення у навчально-виховній діяльності, значний внесок у збагачення культурно-мистецької спадщини подякою виконавчого комітету міської ради нагороджений колектив МШ «Нетішинська школа мистецтв», грамотами виконавчого комітету міської ради -Володимир Борінов, заступник директора з навчально-виховної роботи, викладач духового відділу, Ірина Смірнова, викладач фортепіанного відділу, Раїса Васькевич, викладач відділу струнно-смичкових інструментів, Катерина Василюк, викладач фортепіанного відділу, Надія Токарчук, завідуюча господарством, Інна Чирухіна, провідний бухгалтер, Леся Мазур, головний бухгалтер.

На високому професійному рівні пройшов святковий концерт, участь у ньому брали викладачі та учні закладу.

З ювілеєм тебе, Нетішинська школо мистецтв! Хай джерело людської вдячності за кропітку працю ніколи не вичерпується, хай Господь дарує здоров’я та сили. Зичимо, щоб у вашій школі завжди панувала атмосфера, де затишно почуватимуть себе і діти, і викладачі, а на мистецькому небосхилі спалахуватимуть нові юні зірки.

Відділ з організаційних питань