Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИНСЬКА ГРОМАДА БОРЕТЬСЯ З НАСЛІДКАМИ ВОРОЖОЇ АТАКИ

27 жов 2023

Сьогодні, 27 жовтня, під головуванням керівника апарату Хмельницької ОВА Оксани Вжешневської у Нетішині відбулося засідання координаційного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що сталася внаслідок російської терористичної атаки 25 жовтня.
Про те, як спрацювала місцева влада, інформували на засіданні штабу начальник Нетішинської міської військової адміністрації Григорій Олендра та міський голова Олександр Супрунюк. Про роботу комісії з обстеження пошкоджених об’єктів Нетішинської МТГ доповідала її голова, перший заступник міського голови Олена Хоменко.
На теперішній час обстежено 4 об’єкти освіти, 3 - культури, 46 квартир у будинках висотної забудови, будівлі комунальних підприємств, 42 приватних будинки в Старокривинському старостаті. Найбільше пошкоджень у промисловій зоні – в 21 будівлі вибито 350 вікон.
А загалом на території нашої територіальної громади вибито близько 600 вікон.
Як зазначила Олена Хоменко, створена ремонтна мобільна бригада для допомоги вразливим верствам населення. Комісія працюватиме до тих пір, доки не буде проведене обстеження всіх пошкоджених будівель (квартир, приватних житлових будинків та нежитлових, будівель на території промислової зони і. т. ін) та не надходитимуть звернення від громадян.
На засіданні координаційного штабу також було заслухано відповідні інформації представників ДСНС, Національної поліції та ХАЕС (пошкоджень зазнали зовнішні об’єкти).
Також обговорювалось питання надання матеріальної допомоги постраждалим та надання допомоги мешканцям Старокривинського старостинського округу в опануванні механізму оформлення документів за системою Є-відновлення та ін.
Відділ з організаційних питань