Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИН У СКОРБОТІ: ГЕРОЙ ПОВЕРНУВСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ

29 тра 2023

Ще один Герой приєднався навіки до Небесного Українського Війська… Одягнувши білосніжні крила янгола, він став у ряди Небесної чоти, щоби з високості захищати рідну землю і рід український.
Сьогодні, 26 травня, наша нетішинська громада зустрічала і проводжала в останню дорогу з почестями, стоячи на колінах і зі сльозами на очах 42-річного Андрія Семеновича, водія кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону в/ч А 1556. Його життя обірвала смертоносна куля російські нелюди 11 лютого під час евакуації поранених у районі міста Бахмут, що на Донеччині.
На площі міста, де проходило прощання, зібралось багато нетішинців. Віддати честь і шану захиснику приїхали його побратими, товариші і друзі.
Боляче… Краяла серце щемлива «Плине кача…», що линула над містом
Серце рвалось на шматки … Клята війна… Щодня все нові і нові жертви. Стогне земля, зрошена кров’ю захисників, сотню разів переорана вибухами, гірко плачуть матері, батьки, діти, вдови, наречені… Невимовні і непоправні втрати ми несемо щодня заради свободи і незалежності нашої держави. Надзвичайно високою ціною дається нам наше майбутнє.
У цей важкий час думки й серця нетішинців звернені до родини Андрія Семеновича. Ми розділяємо пекучий біль близьких і рідних Героя. Ми разом з ними переживаємо непоправну втрату, і співчуваємо їм у їхній скорботі.
Нехай світла пам’ять про мужнього Воїна, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях людей!
Герою слава і вічна пам’ять!
Відділ з організаційних питань