Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕ ПЛАЧТЕ... ЗНАЮ, ЩО БОЛИТЬ…

01 сер 2023

Клята війна не дає нам нормально жити. З кожним трауром в громаді, коли ми схиляємо коліна і голови, зустрічаючи наших загиблих воїнів на війні, відчуваємо неймовірну біль від втрати, невимовний жах сковує нашу душу - гинуть найкращі.

Зловісна тінь війни знову сягнула Нетішина. Безжальна війна забрала ще одного нашого Новітнього Героя.

Сьогодні, 1 серпня, наша громада знову в жалобі. Знову «Пливе кача…» жалісно лилася над містом… Стоячи на колінах, схиливши голови, зі слізьми на очах нетішинці, віддавали шану і проводжали до Небесного Війська свого Воїна-Героя Ігоря Кузьміна, 1975р.н., старшого сержанта, стрільця-помічника гранатометника 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону в/ч А0501. Він загинув 27 липня від рук російських загарбників під час виконання бойових завдань поблизу н.п Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині.

Важко знайти слова втіхи для рідних, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожний загиблий воїн - це шрам на душі кожного з нас.

Багатолюдним було прощання з Ігорем Кузьміним біля будинку, де він проживав зі своєю сім’єю та на площі. Боляче… Люди не стримували сліз…

Чин похорону відбувся у Соборі святого архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ.

Поховали Воїна на міському кладовищі в Славуті.

Ігор Кузьмін навіки буде взірцем мужності, патріотизму та нескореності. У цей важкий час нетішинська громада приносить щирі співчуття родині Воїна-Захисника, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи його подвиг.

Вічна пам'ять тобі, Український Воїне, який захищав Батьківщину та кожного з нас. Честь і шана Герою!

Не забудемо! Не пробачимо!

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаться в наших серцях.

Відділ з організаційних питань