Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАШІЙ ГРОМАДІ ДЯКУЮТЬ ВІЙСЬКОВІ

03 сер 2023

Чергові дві подяки від військових надійшли на адресу міського голови Олександра Супрунюка. Вони дякують мешканців Нетішинської МТГ (в особі міського голови)

за підтримку і допомогу.

????«Від особового складу військової частини А4058 висловлюю Вам щирі слова вдячності за надання допомоги нашій частині у вирішальний для України час. Армія може бути сильною та непереможною тільки тоді, коли за її плечима - потужний народний тил та всебічна підтримка наших співгромадян. Відчуваючи це, ми впевнено виконуємо найскладніші завдання по знищенню російських окупантів», - йдеться в подяці командира військової частини Іллі Лазарева.

????«Командування та особовий склад військової частини А0666 висловлює Вам слова щирої вдячності за активну громадську позицію, дієвий патріотизм, турботу та безкорисну допомогу військовим 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу, що виконують бойові завдання по відбиттю збройної агресії російської федерації та збереження миру і спокою в Україні.

Нині, завдяки Вашій підтримці та допомозі, воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати. «Історії ж бо пишуть на столі, Ми ж пишем кров’ю на своїй землі», - командир бригади О. Халабуда.

Все буде Україна!

Відділ з організаційних питань