Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАТХНЕННІ ПІСНЕЮ: 20 РОКІВ МУНІЦИПАЛЬНОМУ ХОРОВОМУ КОЛЕКТИВУ НЕТІШИНА

01 гру 2023

Їхні голоси захоплюють дух, а пісні у виконанні муніципального хорового колективу міста Нетішин надихають, об’єднують та підкорюють серця глядачів. Цьогоріч відомий у нашій громаді та далеко за її межами хор відзначає свій 20-річний ювілей. Незмінним натхненником, керівником якого є Каміла Пельванова-Геворкян. Першим диригентом колективу була Людмила Маначинська.
 1 грудня відбувся благодійний ювілейний концерт, усі зібрані кошти з якого будуть спрямовані на потреби захисників. У великій залі Палацу культури зібралися друзі, колеги, шанувальники, щоб привітати ювілярів у такий важливий день.
На початку заходу хвилиною мовчання присутні вшанували усіх, хто віддав життя за Україну, усіх українців, чиє життя обірвала ця страшна війна…
Артисти муніципального хору виконували композиції, які для багатьох стали знаковими та улюбленими – ліричні українські композиції та легендарні естрадні пісні.
Зі словами вітань до артистів звернувся заступник міського голови Василь Мисько. Він подякував талановитому колективу за багаторічну сумлінну працю, побажавши невичерпної енергії, нових творчих успіхів та миру над головою.
За значний внесок у збагачення культурно-мистецької спадщини громади, професіоналізм та з нагоди ювілею колектив муніципального хору був відзначений Подякою виконавчого комітету міської ради. Почесними грамотами цього вечора були нагороджені артисти хору Тетяна Єсіпова, Наталія Каламаж, Надія Фалінська та Людмила Хома.
До вітань приєдналися начальник управління культури виконкому міської ради Іван Михасик і режисер Палацу культури Світлана Степанюк. Слова вітань звучали від заступника генерального директора ВП ХАЕС Альвіни Шестак.
День за днем муніципальний хоровий колектив несе на крилах пісні добро, натхнення та любов. Спільна наполеглива праця артистів творить музичну історію, яка залишає слід у серцях глядачів. Тож нехай якнайшвидше зазвучать пісні нашої Перемоги! Нехай буде мир над головою! З непохитною вірою у наші Збройні Сили рідної України йдемо у майбутнє!
Відділ з організаційних питань