Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАСЛІДКИ ПІДРИВУ КАХОВСЬКОЇ ГЕС ЛІКВІДОВУВАТИМУТЬ І НЕТІШИНЦІ

21 чер 2023

У вівторок, 20 червня, під головуванням першого заступника міського голови Олени Хоменко відбулося позачергове засідання Нетішинської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

У порядку денному обговорювалось питання щодо участі комунальних служб, організацій та підприємств міста у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Херсонській області, спричиненої підривом греблі Каховської ГЕС. Комісією було прийнято рішення направити до місця надзвичайної ситуації у Херсонській області працівників КП «Благоустрій», необхідну спеціальну та іншу техніку.

Обговорюючи питання організації захисту населення від можливих радіаційних аварій, комісія прийняла рішення про необхідність забезпечення на постійній основі балансоутримувачами захисних споруд цивільного захисту, ОСББ та КП «ЖКО» цілодобовий безперешкодний доступ населення до укриттів.

Також комісією з питань ТЕБ і НС були прийняті конкретні рішення про вжиття додаткових заходів щодо забезпечення публічної безпеки та порядку під час літнього оздоровчого сезону в 2023 році.

Відділ з організаційних питань