Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАКАПОСТИВ СУСІД СУСІДУ

06 кві 2023

Сьогодні, 6 квітня, відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Головувала на ньому Оксана Латишева, заступник міського голови, голова комісії.

Членами адмінкомісії розглянуто 8 справ про адміністративні правопорушення. Більшість з них (5) - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів ( ст. 152КУпАП) – паркування автомобілів на зелених газонах (4 справи). Рішенням адмінкомісії на осіб, стосовно яких складено адмінпротоколи, накладено адмінстягнення у вигляді штрафу – від 340 до 1360 грн. Також 1360 грн. штрафу доведеться сплатити мешканцю вул. Снігурі, що у садибній забудові міста, за ціленаправлене виливання каналізаційних стоків на сусідню городню ділянку. Разом з тим, як зауважила Оксана Латишева, від виконкому буде направлено лист на адресу Держекоінспекції в Хмельницькій області для відповідного реагування.

За завідомо неправдивий виклик спеціальних служб - поліції (ст. 183 КУпАП) 850 грн штрафу повинен буде сплатити мешканець Старого Кривина.

Розгляд однієї адміністративної справи перенесено на наступне засідання, а ще одну рішенням адмінкомісії закрито через закінчення, встановленого законодавством терміну розгляду.

Відділ з організаційних питань